ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Το όνομα Μητρογεώργος είναι συνώνυμο με την τέχνη κατασκευής παραδοσιακών ξυλόφουρνων για επαγγελματική χρήση, με εμπειρία που μετρά πλέον δύο γενιές.

Ο ίδιος μετέδωσε τις γνώσεις και τις τεχνικές κατασκευής στο γιο του, Χαράλαμπο Μητρογεώργο. Μαζί, συνεχίζουν με μεράκι αυτή την παράδοση καταφέρνοντας να συνδυάσουν την αξιοπιστία των παραδοσιακών τεχνικών με υλικά νέας γενιάς, αναβαθμίζοντας συνεχώς τη δουλειά τους. Σκοπός τους είναι η δημιουργία διαχρονικών κατασκευών με σεβασμό στον επαγγελματία αλλά και την τέχνη παρασκευής εδεσμάτων σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ

Επιλέξτε την κατασκευή που ταιριάζει στο χώρο σας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και τύπων παραδοσιακού ξυλόφουρνου. Είμαστε εδώ για να βρούμε μαζί εκείνον που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας ως προς την ποιότητα ψησίματος, την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και το αισθητικό αποτέλεσμα.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Οι παραδοσιακοι ξυλόφουρνοι είναι η ειδικότητά μας και φροντίζουμε για την άριστη λειτουργία τους με συντήρηση και επισκευές που αποκαθιστούν την πλήρη λειτουργία τους ώστε να γίνουν ξανά χρήσιμοι και αποτελεσματικοί.

Χρειάζεστε άμεση επισκευή στο ξυλόφουρνό σας ή κατασκευή καινούργιου;

©2020 ΜΗΤΡΟΓΕΩΡΓΟΣ All rights reserved.
Website by BEATTHEWHITES