Άριστης ποιότητας κατασκευή για αποτελεσματική παραγωγή σε χώρους εστίασης που θέλουν να ξεχωρίζουν για το γευστικό τους αποτέλεσμα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Κατασκευάζονται στο χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας
- Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής χώρου αποθήκευσης – αποξήρανσης των ξύλων
- Τα προϊόντα τοποθετούνται περιμετρικά και «προς τα μέσα»
- Μόνωση με υλικά υψηλών προδιαγραφών, χωρίς απώλειες θερμότητας και αποτελεσματική διατήρηση θερμοκρασία
- Ελάχιστη κατανάλωση ξύλων λόγω της εξαιρετικής μόνωσης με υψηλής ποιότητας υλικά
- Ομοιόμορφο ψήσιμο σε όλη την επιφάνεια του φούρνου
ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ
-
- Στρογγυλός παραδοσιακός ξυλόφουρνος -
-
- Στρογγυλός φούρνος πιτσαρίας -
-
- Στρογγυλός φούρνος πιτσαρίας -
-
- Στρογγυλός φούρνος πιτσαρίας -
-
- Στρογγυλός φούρνος πιτσαρίας -
-
- Στρογγυλός φούρνος πιτσαρίας -
-
- Τοποθέτηση πίτσας για φούρνισμα -
-
- Πίτσα από ξυλφουρνο -
-
- Τοποθέτηση πίτσας για φούρνισμα -
-
- Πίτσα από ξυλφουρνο -
-
- Κατασκευή ξυλόφουρνου για πίτσες -
-
- Τοποθέτηση προϊόντων για φούρνισμα -
-
- Κατασκευή ξυλόφουρνου για εστιατόριο -
-
- Τοποθέτηση προϊόντων για φούρνισμα -
-
- Στρογγυλός φούρνος πιτσαρίας -
-
- Παραδοσιακός ξυλόφουρνος για πιτσαρία -
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
-
Μπορώ να τοποθετήσω ξυλόφουρνο στην επιχείρησή μου;
Κάθε κατασκευή είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας και του χώρου σας ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην παραγωγή.
-
Γιατί να προτιμήσω ξυλόφουρνο για την επιχείρησή μου;
Όσοι έχουν την τύχη να δοκιμάσουν προϊόντα που έχει ψηθεί σε ξυλόφουρνο, γνωρίζουν ότι το γευστικό αποτέλεσμα και το άρωμα δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ψησίματος.
-
Πόσος χρόνος χρειάζεται για την κατασκευή ενός νέου φούρνου;
Η διάρκεια κατασκευής καθορίζεται από το είδος φούρνου που θα επιλέξετε και κυμαίνεται κατά προσέγγιση από 7 έως 10 ημέρες.
-
Πόση κατανάλωση έχει ένας ξυλόφουρνος;
Η κατανάλωση εξαρτάται από τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Εμείς από την πλευρά μας, φροντίζουμε να παρέχουμε κατασκευαστικά την ισχυρότερη μόνωση, χωρίς απώλειες θερμότητας και μέγιστη διατήρηση της θερμοκρασίας για να πετύχετε την ελάχιστη κατανάλωση ξύλων.
-
Τι ξύλα να επιλέξω;
Συνιστούμε στους πελάτες μας να προτιμούν την ελιά, τη δρυ και την οξιά για την αποτελεσματική καύση αλλά και το ιδιαίτερο άρωμα που προσδίδουν κατά το κάψιμο.
-
Πόσος χρόνος χρειάζεται για ένα ψήσιμο;
Η διάρκεια εξαρτάται από το είδος προϊόντων που επιλέγουμε να ψήσουμε.
-
Τι τύπους προϊόντων μπορώ να ψήσω;
Όλοι οι τύποι αρτοσκευασμάτων μπορούν να ψηθούν στους ξυλόφουρνούς μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι το μεράκι και η φαντασία σας!
-
Υπάρχει υποστήριξη μετα την τοποθέτηση;
Φυσικά. Μετά την τοποθέτηση, κάνουμε για εσάς το πρώτο «κάψιμο» και παρέχουμε βοήθεια στο πρώτο ψήσιμο.