Κατασκευαστική μας καινοτομία αποτελούν οι τετράγωνοι φούρνοι με τρεις πόρτες, για επιπλέον ευκολία στη χρήση και παραγωγή υψηλών απαιτήσεων.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Κατασκευή στο χώρο σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας
- Ομοιόμορφο ψήσιμο σε όλη την επιφάνεια του φούρνου
- Ελάχιστη κατανάλωση ξύλων
- Μόνωση με υλικά υψηλών προδιαγραφών, χωρίς απώλειες θερμότητας και αποτελεσματική διατήρηση θερμοκρασίας
- Δυνατότητα για πολλαπλά ψησίματα αρτοσκευασμάτων χωρίς εκ νέου «κάψιμο» του φούρνου
- Δυνατότητα κατασκευής με 3 πόρτες για ακόμα μεγαλύτερη χρηστικότητα στην παρασκευή
- Δυνατότητα κατασκευής χώρων αποθήκευσης για αποξήρανση των ξύλων
ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ
-
- Παραδοσιακός Ξυλόφουρνος με 3ς πόρτες -
-
- Τετράγωνος Φούρνος με 3ς πόρτες -
-
- Ψωμί από ξυλόφουρνο -
-
- Τοποθέτηση ψωμιού στο φούρνο -
-
- Ψήσιμο Αρτοσκευασμάτων -
-
- Χτιστός ξυλόφουρνος με μία πόρτα -
-
- Τετράγωνος φούρνος με 3ς πόρτες -
-
- Φούρνος Παπασταύρου -
-
- Φούρνος Παπασταύρου -
-
- Φούρνος Παπασταύρου -
-
- Φούρνος Παπασταύρου -
-
- Χτιστός ξυλόφουρνος με 3ς πόρτες -
-
- Παραδοσιακός ξυλόφουρνος με μια πόρτα -
-
- Ψωμί στην πάσα -
-
- Τοποθέτηση ψωμιού -
-
- Οικ. Απέργη, Κεφαλλονιά -
-
- Ψήσιμο αρτοσκευασμάτων -
-
- Παραδοσιακός ξυλόφουρνος -
-
- Ψωμί από ξυλόφουρνο -
-
- Εξωτερικός ξυλόφουρονος -
-
- Οικογέννεια Απέργη -
-
- Οικογέννεια Απέργη -
-
- Επισκευή ξυλόφουρνου -
-
- Τοποθέτηση ψωμιού στο φούρνο -
-
- Τοποθέτηση ψωμιού στο φούρνο -
-
- Επισκευή παραδοσιακού ξυλόφουρνου -
-
- Επισκευή παραδοσιακού ξυλόφουρνου -
-
- Επισκευή παραδοσιακού ξυλόφουρνου -
-
- Οικογέννεια Απέργη -
-
- Πυραγωγείο -
-
- Κατασκευή στρογγυλού ξυλόφουρνου -
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
-
Μπορώ να τοποθετήσω ξυλόφουρνο στην επιχείρησή μου;
Κάθε κατασκευή είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας και του χώρου σας ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην παραγωγή.
-
Γιατί να προτιμήσω ξυλόφουρνο για την επιχείρησή μου;
Όσοι έχουν την τύχη να δοκιμάσουν προϊόντα που έχει ψηθεί σε ξυλόφουρνο, γνωρίζουν ότι το γευστικό αποτέλεσμα και το άρωμα δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ψησίματος.
-
Πόσος χρόνος χρειάζεται για την κατασκευή ενός νέου φούρνου;
Η διάρκεια κατασκευής καθορίζεται από το είδος φούρνου που θα επιλέξετε και κυμαίνεται κατά προσέγγιση από 7 έως 10 ημέρες.
-
Πόση κατανάλωση έχει ένας ξυλόφουρνος;
Η κατανάλωση εξαρτάται από τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Εμείς από την πλευρά μας, φροντίζουμε να παρέχουμε κατασκευαστικά την ισχυρότερη μόνωση, χωρίς απώλειες θερμότητας και μέγιστη διατήρηση της θερμοκρασίας για να πετύχετε την ελάχιστη κατανάλωση ξύλων.
-
Τι ξύλα να επιλέξω;
Συνιστούμε στους πελάτες μας να προτιμούν την ελιά, τη δρυ και την οξιά για την αποτελεσματική καύση αλλά και το ιδιαίτερο άρωμα που προσδίδουν κατά το κάψιμο.
-
Πόσος χρόνος χρειάζεται για ένα ψήσιμο;
Η διάρκεια εξαρτάται από το είδος προϊόντων που επιλέγουμε να ψήσουμε.
-
Τι τύπους ψωμιού μπορώ να ψήσω;
Όλοι οι τύποι ψωμιού και αρτοσκευασμάτων μπορούν να ψηθούν στους ξυλόφουρνούς μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι το μεράκι και η φαντασία σας!
-
Υπάρχει υποστήριξη μετα την τοποθέτηση;
Φυσικά. Μετά την τοποθέτηση, κάνουμε για εσάς το πρώτο «κάψιμο» και παρέχουμε βοήθεια στο πρώτο ψήσιμο.